Föreläsningar & Workshops

Föreläsningar & Workshops

Behöver ni en pausfågel på er konferens? Eller är ni kanske i behov av en längre föreläsning med tillhörande workshop? Ibland kan en föreläsning vara tricket, för att tända en gnista, väcka nya tankar och få nya insikter.

Jag erbjuder föreläsningar med hög energi, ett tydligt budskap och ett eller annat gott skratt. Jag föreläser om grupputveckling, vinnande företagskultur, hälsofrämjande ledarskap, medarbetarskap och flera andra ämnen. Om ni behöver ny inspiration inom er organisation är ni varmt välkomna att höra av er till mig!

Vad säger mina kunder?

Suzi Pergel referens till Helena Berggren

Suzi Pergel

Avdelningschef Verksamhetsstöd, Länsstyrelsen Östergötland

"Jag jobbar som avdelningschef för avdelningen för verksamhetsstöd, Länsstyrelsen Östergötland. Jag anlitade Helena Berggren som föreläsare till ett av våra avdelningsmöten med temat ”Stöd på rätt sätt?! Om kommunikation och bemötande”. Helena gav på ett inspirerande sätt oss en lärorik och insiktsfull föreläsning! Personligen tog jag med mig tipset om hur vi levererar kundvärde och fokuset på vad vårt professionella rykte kan vara. Även det självklara att nyckeln till stöd på rätt sätt, är främst ens egen attityd. Attityd är självvald, är helt avgörande för resultatet, smittar och kan förändras. Efter föreläsningen har vi träffats inom respektive enhet och pratat vidare om vad vi tog med oss från föreläsningen. Den frågan vi lyft upp som mest prioriterat är hur vi kan öka samarbetet mellan enheterna, för att stärka avdelningen och det stöd vi ger tillsammans".

Vill ni veta mer om mina tjänster?

Tveka inte på att kontakta mig för att upptäcka hur jag kan hjälpa er.