Helena Berggren

Helena är företags VD, grundare och ägare. Tillsammans med sitt nätverk av experter driver hon bolaget samt arbetar operativt som organisationskonsult och föreläsare.

Helena brinner för personlig utveckling genom eget ansvar och tror stenhårt på att rätt attityd är viktigare än rätt resurs.

Helena har arbetat med ledarskap de senaste 20 åren, både nationellt och internationellt. Helena har erfarenhet av personbedömning och rekrytering genom sitt arbete med executive search på rekryteringsföretaget Sims.

Helena är entreprenören som byggt två bolag. Hon har sedan 1996 hjälpt över 7000 personer att finna en hållbar livsstil. Idag hjälper hon bland annat ledare att bli hållbara. Hon hade under 2008 ett eget radioprogram i P4 Radio Göteborg med 250.000 lyssnare per vecka. Helena var finalist till titeln ”Årets Affärsnätverkare 2015” som Ola Serneke välförtjänt vann. Sedan 2004 arbetar hon heltid som organisationskonsult och föreläsare.

Helenas expertkompetens är företagskultur, ledarskap, medarbetarskap,  grupputveckling, service och bemötande, arbetsglädje samt attityd och kommunikation.

Som föreläsare, är Helena kopplad till flertalet talarförmedlingar: Talarforum, Skillspartner, Lära för Livet och Kvinnliga Talare som hyr ut Helena som föreläsare och moderator.
Helena är också gästföreläsare inom organisation- och ledarskap vid Lunds Universitet och utbildar i entreprenörskap på IHM Business School.
Helena är en stark genomförarkraft med stort driv. Hon engagerar, motiverar och skapar resultat.  Hon är van att tala inför grupp, har pondus, är tydlig med stort engagemang och är en sann inspiratör som hjälper till att skapa energi och goda förutsättningar för fungerande relationer, effektivitet och arbetsglädje.
Du når Helena på 0702-41 91 59 eller helena@helenaberggren.se