Referenser

ANNA WIKSTRÖMER SUNDGREN,  HR-direktör, Svenska Mässan

”Helena pratade om företagskultur på ett lättsamt och enkelt sätt och med många konkreta exempel. Det var en bra och inspirerande start för att fortsätta fördjupa sig i kulturfrågan”.

MARIE TEIKE,  Projektchef produktion, Platzer Fastigheter AB

”Helena är en stor inspiratör och glädjespridare som öppnar upp för samtal och skapar förutsättningar för bra gruppdynamik. Med Helena som moderator/kursledare får man aldrig en tråkig stund”

JOAKIM ANJOU,  Head of Danske Bank Markets Sweden

”Jag vill verkligen rekommendera Helena då hon levererade en hög nivå av energi blandat med stort engagemang och väldigt bra insikter då det gäller företagskultur i organisationer. Praktiska exempel blandas med teorier på ett väl avvägt sätt”

SUSANNE FÄGERSTEN SABEL,  stabschef, Gemensamma förvaltningen, Göteborgs Universitet

”Helena Berggren möter sin publik på ett avväpnande sätt  och erbjuder en underhållande och insiktsfull introduktion kring organisationsteori och beteendevetenskap kryddat med en stor portion humor. När hon fick uppdraget för vår organisation lade hon sig vinn om att förstå vad vi ville åstadkomma och hittade precis rätt för att inspirationsdagen för serviceenhetens 250 medarbetare skulle bli just någon inspirerande och starten på något nytt istället för bara ett tomtebloss”

NINA REBECKA TUMA, CEO, Dleg8 AB

”Vill varmt rekommendera Helena som talare och som kunnig inom sitt område! Med karisma och en tydlig kunskap kring ämnet fångade hon hela publiken och jag fick själv med mig viktiga insikter. Helenas presentation under Connect Sverige Region Västs mötesplatskoncept 3×17 var minnesvärt och innehållsrikt! Tog med mig en djupare insikt kring hur den kultur jag lever i mitt företag verkligen speglas utåt, är något som andra uppfattar kanske mer än vad jag kommunicerar medvetet, och att det är vad som till stor del utgör mitt ”professionella rykte”. Mycket intressant och värdefullt – rekommenderar både Helena som talare och ämnet i sig”

TORLEIF LARSSON,  Fd Stadsdelsdirektör Västra Hisingen, Göteborgs Stad

”Engagerad, underhållande och träffsäker med ett innehåll som berör flera av de centrala delarna i ett ledaruppdrag.”

KATARINA HALLIN,  Advokat & Partner, Nordia Law

”Helena är en grym föreläsare. Stort tack för ett superbra föredrag i morse på World Trade Center på temat ”Bygg ditt personliga varumärke”. Du är otroligt kunnig, inspirerande, engagerande och ger mycket av dig själv när du föreläser. Du fick oss alla att fundera på vad vi kan göra för att bli tydligare och gav bra konkreta tips som vi kan börja använda redan idag för att starta förändring. Såklart viktigt för att kunna leva efter dina ord ”Det är inte vad du säger utan vad du gör som har betydelse”

JILL HOLM, Informatör, Oral Care

”Vi var väldigt nöjda med din föreläsning och du matchade och anpassade dig till vår målgrupp perfekt! Man kunde känna stämningen i rummet efter din föreläsning att alla hade fått energi och en tankeställare. Tack!”

JAN TOLLESSON, Kommunstyrelseledamot, Kungälvs Kommun

”Jag har vid ett flertal tillfällen hört Helena tala om ”Livs viktiga” saker och hon gör det med en otrolig inlevelse och med sig själv som självklar referens vilket gör att informationen når åhöraren på ett mycket slående sätt! Efter 25 år i event och konferens industrin kan jag starkt rekommendera Helena som er talare/inspiratör vid er nästa sammankomst. Jan Tollesson FD VD Svenska Resebolaget”