Utbildningar

Utbildningar

Jag erbjuder en rad olika företagsanpassade utbildningar, som jag levererar med engagemang, flexibilitet och energi. Mina utbildningar är till för att hjälpa er verksamhet framåt genom att väcka tankar, skapa resultat och ge effekt.

Jag har gedigen erfarenhet att utbilda ledare och ledningsgrupper, där kurser fokuserade på ledarskap i praktiken, att leda i förändring och projektledning är några av mina mest efterfrågade utbildningar. Även mitt kursutbud kopplat till att skapa en vinnande företagskultur, förbättrat medarbetarskap och starkare varumärke är uppskattade och vanliga uppdrag. Kontakta mig gärna och berätta vad ni önskar kompetensutveckla!

Vad säger mina kunder?

Stefan Töreki - Referens till Helena Berggren

Stefan Töreki

Utbildningsledare, IHM Business School Göteborg

"Jag anlitar Helena Berggren i ett flertal kurser (Affärsmannaskap, Projektledning och Transformation, innovation och affärsutveckling) på utbildningar inom yrkeshögskolan och är väldigt trygg med att hon ständigt levererar på topp – det andas professionalism på alla plan. Hon har inte bara de yrkeskunskaper som krävs utan är dessutom en mycket skicklig pedagog. Helena är en oerhört uppskattad lärarkonsult, såväl av de studerande som av oss utbildningsledare som jobbar med henne. Hon kombinerar ett brinnande engagemang med en härlig personlighet och energi. Jag kan varmt rekommendera henne."

Vill ni veta mer om mina utbildningar?

Tveka inte på att kontakta mig för att upptäcka hur jag kan hjälpa er.